Om Mikael Eriksson

Produkter och tjänster skiljer sig ofta mellan olika branscher (och företag) dock skiljer sig inte affärsutvecklingen i samma utsträckning.

Jag har under ca 30 år arbetat för olika företag/varumärken ofta ledande inom respektive bransch där jag har samlat på mig kunskap om affärsutveckling. Jag har arbetat som produktchef hos Sandvik, Canon och Akzo Nobel. Som marknadschef/affärsområdeschef har jag arbetat hos Katrineholm Energi (Birka Energi numera Fortum) samt försäljningschef hos ITC och slutligen som försäljningschef rikstäckande kunder hos Ramirent.

Alla dessa bolag har haft samma behov av att strukturera sin affärsutveckling och det skiljer sig inte mycket mellan bolagens affärsutveckling.

Mitt mål med den här hemsidan http://www.affarsutv.se är att hjälpa mindre och medelstora företag med att strukturera upp sitt bolags affärsutveckling för att öka sin lönsamhet och omsättning.

Hälsningar

Mikael Eriksson

Här finns ett antal berättelser som jag upplevt genom åren.